menu

Gratis workshop bij Blue Sage: gelaatsverzorging

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Blue Sage & Lifestylebooking

HOE JE GELAAT THUIS TE VERZORGEN

Wij organiseren in ons schoonheidssalon Blue-Sage te Houthalen-Helchteren gezellige workshops 'Hoe je gelaat thuis te verzorgen'. De workshop is gratis, maar omdat de plaatsen beperkt zijn wordt er een borg van €20 per persoon gevraagd. Kom te weten hoe je nu best jouw eigen gelaatsverzorging bij jezelf doet. Tijdens deze boeiende workshop geven wij het antwoord op een hele hoop vragen, geven uitleg over de producten van 24nexx en Evora, en tonen we hoe je ze kunt gebruiken. Het is wel degelijk een doe-workshop waarbij je alles kunt uittesten. Fantastisch toch. Ben je al benieuwd?

Schrijf je hier in

Afbeelding

Onze huid, en zeker ons gelaat, wordt continu op de proef gesteld en is onderhevig aan tal van factoren. Denk maar aan de huidige situatie door het dragen van een mondmasker. De conditie van onze huid bepaalt meteen de eerste indruk. Een gezonde uitstraling, je ziet er jonger uit en je voelt je beter wat je ook meteen uitstraalt. Een goed verzorgde huid is jouw visitekaartje, dus behandel hem met de nodige zorg en juiste producten. Maar hoe? Die vraag krijgen we vaak te horen.

Schrijf je hier in

  • Hoe doe je nu best een gelaatsverzorging bij jezelf?
  • Er zijn zoveel producten, welke moet ik kiezen?
  • Welke producten passen bij mijn huid of probleem?
  • Wat mag ik zeker niet doen?
  • Welke stappen moet ik volgen?​​​​​​​


GERICHT ADVIES OVER JOUW HUID EN PRODUCTEN

Afbeelding

Op deze vragen gaan we dieper in tijdens de workshop en geven een gericht antwoord en persoonlijk advies. We leggen uit wat de verschillende huidtypes zijn en hoe je die kunt bepalen voor jezelf. Je leert daarnaast ook waarvoor de producten dienen en in welke volgorde je ze best gebruikt. We hebben gekozen voor de topmerken 24nexx en Evora, die je allemaal kunt testen. 

Wie al eens een professionele gelaatsverzorging heeft laten doen, zal waarschijnlijk positief verrast geweest zijn van het instant verjongende effect. In onze studio horen wij vaak kreetjes als ‘Wow! Hoe is dit mogelijk? Het lijkt wel of je botox hebt ingespoten. Ik zie er 10 jaar jonger uit!’ Wil je dit resultaat thuis ook benaderen, dan heb je in eerste instantie de juiste kennis en producten nodig. Tijdens deze workshop leren we de kneepjes van het vak en onze beauty geheimen.

IN KLEINE GEZELLIGE GROEPJES, BRENG ZEKER IEMAND MEE

Afbeelding

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Begin je warm te lopen van enthousiasme? Wil je samen met vriendinnen, collega’s of familie de workshop volgen? Schrijf je dan nu snel in voor deze workshop. Het aantal plaatsen is beperkt. Zo hebben we tijd voor iedereen en belooft het supergezellig te worden. 

Klik hier om in te schrijven 


Omdat de plaatsjes beperkt zijn, vragen we een borg van €20 per persoon. Eens die is ontvangen, is jouw inschrijving definitief. Dit bedrag krijg je in mindering bij aankoop van producten tijdens de workshop. Kom je niet opdagen, dan verlies je de borg. Dit om zeker te zijn dat je komt, en anderen hun plaatsje zo niet kwijt zijn.

BEN JIJ AL ENTHOUSIAST OM DE KNEEPJES VAN HET VAK TE LEREN OVER SKINCARE?

Iedereen is welkom, mannen en vrouwen, vanaf 16 jaar (of 14 jaar onder begeleiding van een ouder). Je hebt geen voorkennis nodig. Deze workshop is niet bedoeld om nadien zelf professionele gelaatsverzorgingen op anderen uit te voeren. Wel om thuis zelf je gelaatsverzorging te doen, en om ondersteunend te werken als je regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaat. 

Uiteraard gaat de workshop door onder de meest veilige omstandigheden en met respect voor de op dat ogenblik heersende corona maatregelen.

Klik hier om in te schrijven

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ze te laten weten. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen op deze leerrijke en gezellige workshop.

Team Blue Sage

011 60 53 76 
info@bluesage.be

SCHRIJF JE NU IN
voor de gratis skincare workshop

Verder lezen

Messenger logo
Chat