menu

Welkom bij Blue Sage

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

Blue Sage is een gerenommeerd en gekende nagelstudio, wellness schoonheidssalon en opleidingscentrum in Houthalen, gerund door Christel Audenaerd. Christel staat gekend als de nagelexperte en is veel gevraagd voor haar expertise in scholen, opleidingscentra en op tv. Ze is gekend voor haar creatieve, perfect uitgevoerde en extravagante nailart en is dan ook de nagelstyliste van vele bekende Vlamingen zoals o.a. Cynthia Reekmans, Miss Belgian Beauty 2005. Nu runt ze samen met haar zoon Dean hun topzaak Blue Sage in Houthalen.

Afbeelding

Christel had een eigen horecazaak, maar rolde toevallig in de nagelsector doordat ze besloot om het zelf te leren bij een nagelartieste. “In mijn horecazaak kreeg ik van dames en jonge meisjes vaak complimenten over mijn nagels die opvielen. Ze vroegen mij dan ook geregeld wie dit gedaan had. En zo is de bal eigenlijk aan het rollen gegaan. Ik startte naast mijn horecazaak, met een mobiele nagelstudio en ging bij de klanten aan huis. Daarna huurde ik een tafel bij schoonheidsspecialistes,... tot ik mijn eigen studio thuis opende. Alles is toen in een sneltrein gegaan. Er waren toen nog maar weinig nagelstudio’s waar je terecht kon voor extravagante nagels, dus heb ik mij gespecialiseerd in nailart. Hiervoor ben ik naar Amerika gevlogen om bij de top van nagelstylistes les te volgen. En tenslotte hebben we Blue Sage geopend op de vestiging waar we nu zitten.”

NAGELSTUDIO, BEAUTY SALON EN OPLEIDINGSCENTRUM ONDER EEN DAK

Afbeelding

Blue Sage is uitgegroeid tot een nagelstudio, wellnesscentrum en opleidingscentrum onder één dak, in een gezellige familiale sfeer. “Ik volgde nadien nog verschillende opleidingen voor schoonheidsspecialiste, massage, reiki,... Er was zo veel leuks om te doen, dat het moeilijk was om een keuze te maken. Dus heb ik beslist om samen te werken met freelance beauty & nail specialist, zodat ik alles in één huis kon aanbieden.  Mijn zoon Dean staat nu ook mee in de zaak en doet het onthaal, de balie, afspraken maken, sociale media, de website… Al mijn meisjes in de zaak heb ik ook zelf opgeleid en getraind, zodat klanten bij iedereen dezelfde persoonlijke Blue Sage Experience krijgt. Wij willen dat iedereen naar buiten stapt, met een goed gevoel.”

Elke klant krijgt dezelfde persoonlijke Blue Sage Experience

Afbeelding

Vanaf het eerste contactmoment om je afspraak te boeken bij Blue Sage tot je terug buiten gaat na je behandeling, staat de klant en haar wensen centraal. Dean legt dit mooi uit: “Wij zijn een grote zaak, maar wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en de beleving. Het start als ze bellen of mailen voor een afspraak. Dan voelen ze al dat wij een heel familiale zaak zijn, en die persoonlijke verwelkoming is erg belangrijk. Er zit ook altijd iemand aan de balie die je ontvangt en begeleidt naar ons koffiehoekje. Hier is er ruimte voor een klein babbeltje en drankje, als er tijd is tot de juiste persoon je komt halen. Klanten mogen ook altijd kiezen door wie ze behandeld willen worden. Wij voelen vaak ook al aan met wie het het best zal matchen. Dat is belangrijk.”

VRIENDELIJKE, GEMOEDELIJKE EN FAMILIALE SFEER

Afbeelding

“De klanten weten vaak niet dat Dean mijn zoon is”, voegt Christel toe. “En dan zeggen ze vaak: Is dat die jongen van aan de telefoon, zo vriendelijk dat hij is. Daar staan wij wel op bij al onze medewerkers, die vriendelijkheid zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen. Die totale beleving, de gemoedelijke sfeer, het persoonlijk contact, de vertrouwensband en de rust die we hier uitstralen, onderscheiden ons. Wij willen de wensen van de klant zo veel mogelijk vervullen en streven ernaar onze klanten een heel goed gevoel te geven. Zelf sta ik ook nog in de zaak, ik ben er nog niet klaar voor om het helemaal los te laten. En ik wil ook op de hoogte blijven van alle nieuwigheden, producten, technieken… voor de opleidingen die ik geef, tijdens expertises of interviews voor radio of tv als experte.”

EEN AFSPRAAK
bij Blue Sage in Houthalen?
MOOIE DEALS
voor nieuwe klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat